Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Klanen Barrinuevo

Igår när vi kom hem stod det några fordon utanför mina svärföräldrars hem, bland annat ett utryckningsfordon av modellen liten lastbil. Jag blev så klart lite orolig att det hade hänt något, inte blev jag lugnare av att en av mina svågrar kom springande ut för att möta oss.
Men det var ingen fara, det vara den stora klanen Barrinuevo som var på besök, min svärfars syskon och alla deras barn hade bestämt sig för att titta förbi och hälsa på mig.

Så jag gick omkring bland alla dessa människor och hälsade på alla och försökte desperat att komma ihåg namn, men gav snart upp det. Och alla ungarna tittade storögt på mig och började göra High Five med mig. De tyckte tydligen jag såg ut som en NBA-spelare. Jag utgår ifrån att det var min längd som gav den associationen och inte min atletiska kroppsbyggnad.

Sedan blev det middag med en massa god mat, bland annat med grillat kött. Under middagen blev jag utfrågad av kvinnorna om våra framtidsplaner, barn, arbeta och en massa annat. Och hela tiden stod den en klunga med småttingar och tittade storögt på mig. När jag tyckte att det räckte med stirrandet försökte jag avkräva småttingarna en peso var i avgift för att de skulle få stirra på mig. Men de bara skrattade och ville göra mer High Fives med mig.

Sedan blev det fotosession innan hela flodvågen av människor glatt tjoande lämnade oss.

Barrinuevo

Delar av klanen Barrinuevo

[tags]filippinerna, familj, släkt, mat, barn, stirra[/tags]

2 Kommentarer

  1. 😀 Är det första gången du är och hälsar på svärfamiljen?

  2. Kommentar av inläggsförfattaren

    Jan

    Precis, första gången. Men det kommer att bli många fler. Jag trivs verkligen här.