Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Lördag, full av aktivetet

Lördagen började lite lagom segt med veckohandlande med pappa. Sedan blev det att ta sig till lillasyster med familj för att fixa med en krånglande dator.

Efter några timmar hade jag flyttat över filer från en intern hårddisk till en extern disk med hjälp av en Ubuntu-skiva. Sedan blev det att montera ny disk i datorn. Självklart lyckades jag skära mig rejält på ena pekfingret när jag rev runt i datorn för att få loss disken.

Det gick i alla fall bra till slut och efter timmar av arbete var datorn igång igen med ett fullt fungerande operativsystem.

Kvällen tillbringade jag med att lyssna på en massa låtar från 80-talet på youtube. Jag hittade en webbplats med topp 40 för varje år under 80-talet. Och efter att ha lyssnat genom de flesta låtarna kan jag konstatera att musiken var bättre än mina minnen från skolan under samma period.

[tags]dator,operativsystem,disk,musik,80-tal[/tags]