Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Luo Chuan ett år äldre

Idag fyller min vän Luo Chuan år!

Jag besökte honom och gav honom lite roliga födelsedagspresenter. Dels fick han lite fudge att äta och så hade jag köpte en “festflaska”. Det är en flaska med alkoholfri dryck, en tillhörande ishink att kyla drycken i och den innehåller även någon form av överraskning. Jag väntar med spänning på en rapport från Chuan om vad som faktiskt ingår.

Så hur mycket fyller Chuan idag då? Ja det skriver jag inte. Inte för att jag tror han är känslig för sin ålder, men jag känner mig så förbaskat gammal när jag jämför våra åldrar.

Vi åt gott på Saigon och fortsatte med gott kaffe på Vasa.

Luo Chuan på sin födelsedag

Luo Chuan på sin födelsedag

[tags]födelsedag,presenter[/tags]