Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Mitt i semestern

Jag har det alldeles utmärkt just nu. Jag är mitt i semestern och har lika mycket ledigt kvar som jag precis förbrukat. Så nu är allt med jobbet glömt och det är långt kvar tills ångesten inför första arbetsdagen sätter in.

Jag är dock lite småmissnöjd med vädret. Inte för att jag är ett solfreak som gillar att hänga på stranden under semestern, men allt regnande och blåst blir lite tjatigt i länden. Det får gärna komma några dagar i rad när det inte regnar eller blåser halv storm.

Så här i semestertider har jag inte jagat någon viktnedgång med mina vanliga promenader, men igår ställde jag mig på en våg och upptäckte att ytterligare ett kilo har försvunnit. Nu är det bara ett kilo kvar till målvikt.

[tags]semester,väder,regn,blåst[/tags]