Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Mitt i steget

Det är lite bekymrande med att se verkligheten. Jag har enligt min stegräknare trampat cirka 3600 steg under dagen. Sedan passade jag på att ta en extra promenad bara för att vädret var så skönt. Då tog jag cirka 3800 steg. Så jag lyckades alltså ta cirka 7400 steg idag. Och då tog jag en extra promenad vilket jag inte vanligtvis gör.

Imorgon ska jag skippa cykeln och gå till jobbet och se vilket resultat jag får då. Men i vilket fall är det lite bekymrande att jag inte får ihop mer steg i vardagen. Jag behöver alltså gå riktigt långa promenader varje dag för att komma upp i det rekommenderade antalet på 10000 steg. Hur håller man ut och gör det varje dag när det regnar och är kallt? Eller när man har haft en tung dag på jobbet?

Jag börjar undra om det var så smart att skaffa en stegräknare.

[tags]steg,räknare,promenad[/tags]