Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Någon vill ge mig 16,5 miljoner brittiska pund

Helt seriöst, en viss mr Tugwell har kämpat med att hitta arvtagare till den Mr Saba som dog i en helikopterolycka med sin familj. Men mr Tugwell har trots sina stora ansträngningar inte hittat någon arvtagare.

Och då gör han en massa efterforskningar och kommer fram till att JAG kan få del av pengarna. Helt otroligt!

Allt jag behöver göra är att förse mr Tugwell med mina personuppgifter och vänta i fem arbetsdagar så blir jag miljonär.

Vilka möjligheter som öppnas för mig nu. Tänk vad jag kan göra för alla dessa pengar. Det är så man har svårt att tro att det är sant. Sådant här händer bara på film, men nu har det hänt mig. Jag ska bli rik! Och jag behöver inte anstränga mig det minsta.

Fast…

Av någon lustig anledning finns mr Tugwells brev med på en webbsida som listar kända Nigeriabrev och andra internetbluffar.

Men det är säkert bara en tillfällighet. Säkert någon otacksam sate som inte förstod vilken fantastisk möjlighet mr Tugwell erbjöd honom. Jag har bestämt mig, jag tror på det här. Och för säkerhets skull skickar jag min sambos personuppgifter och bankuppgifter också. Vem vet, vi kanske kan få dubbel utdelning?

Men jag kan inte förstå varför Credit Suisse bank i London använder sig av en hotmail-adress för att kommunicera?

Tugwells Nigeriabrev

Ett klassiskt Nigeriabrev

[tags]tugwell,nigeriabrev,bluff,fake[/tags]