Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Nerbäddad och ynklig

Natten till tisdagen bröt det ut någon form av hemsk sjukdom i min kropp. Jag vaknade mitt i natten helt genomsvett och när jag gick ut till köket för att dricka vatten gjorde det fruktansvärt ont i hela kroppen. Det var som jag hade efterdyningar av ett krampanfall i varenda muskel.

Så tisdagen tillbringades i sängen. Jag sov större delen av tiden, ibland var jag vaken en kort stund bara för att dåsa bort lika snabbt igen. Jag hade ont som bara den i kroppen och feber.

Idag har jag varit lite bättre. Jag tvingade iväg mig till apotek och mataffär för att inhandla det livsnödvändigaste. Den korta promenaden resulterade i att skjortan var helt blöt av svett när jag kom hem. Så resten av dagen har tillbringats antingen i sängen eller i soffan slötittande på någon meningslös TV-serie. Febern verkar ha lugnat ner sig under kvällen så man får väl vara lite glad för det.

[tags]trött, feber, sjuk, ont[/tags]