Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Njut! Och undvik diabetes

Jag är en stor kaffe- och tedrickare. Därför blir jag glad att kunna läsa om att mina vanor faktiskt kan hjälpa mig att undvika vuxendiabetes.

Det är forskare i Sydney som har kommit fram att ju mer man dricker desto bättre skydd får man. Så mina tre till fyra koppar kaffe om dagen är inte bara onyttigt koffein utan även ett bra skydd. Och så fyller jag på med lite grönt kinesiskt te.

Tyvärr har jag andra dåliga vanor och en övervikt som absolut inte hjälper till att skydda mig mot diabetes. Men nu har jag i alla fall ett litet skydd.

[tags]vuxendiabetes,skydd,kaffe,te,Sydney,forskning[/tags]

1 Kommentar

  1. Alltså; varför kan inte väst börja se på Kaffe som ett natuligt läkemedel; vi blir pigga utan att trycka i oss tabletter/ treo eller annat. Jag tror faktiskt att koffiniet har en viss smärtlindrande effekt; kanske är den indirekt, but still.