Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Ny kostym invigd

Min nya mörka kostym

Jag tog en bild med min telefon och insåg efteråt att jag glömt att sätta dit den vita näsduken i kavajfickan.

Min ena morbror firade sin 65-årsdag idag så det var ett perfekt tillfälle att inviga min nya mörka kostym. Med en vit skjorta med mina nya manschettknappar och en blå slips blev det en lyckad kombination. Jag är helt klart nöjd med min investering.

Annars har det varit en stillsam helg, jag gjorde några ärenden igår men i övrigt har jag tillbringat mest tid i soffan med TV:n på och en dator bredvid mig.

Igår hjälpte jag en liten gårdsbutik att börja använda en iZettle för att kunna acceptera kortbetalningar i butiken utan att behöva installera en bankansluten kortterminal. Det är en smart lösning som skapar nya möjligheter för småföretagare som gårdsbutiker och liknande.

Efter en vecka med bara slipsar får jag satsa på att använda lite flugor under kommande vecka. Och så har jag tvätten. Då är det åter dags att tvätta och stryka 20 skjortor. Tvättandet är inga problem men strykandet på kvällen är inget jag ser fram mot.

[tags]kostym,skjorta,iZettle,födelsedag[/tags]