Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Olycksdrabbad helg

Jag hade en mycket stökig lördag. Planen var att resa till Örebro och delat i Kinaklubbens karaoketävling. Fast mitt deltagande var planerat att begränsas till att i formen som klubbens ordförande välkomna deltagarna och sedan hålla mig ut vägen.

Nu blev dagen inte som planerat. Jag började med att tappa frukostgröten över hela köksgolvet. När jag sedan ger mig iväg glömmer jag att packa elsladden till min dator. På järnvägsstationen i Motala är biljettautomaten trasig så jag får betala fullpris för biljetten på tåget. Väl framme i Örebro hör jag ett väsande ljud från min resväska. det var en av de flaskor som jag fraktade i min resväska som sprungit läck. Jag hade helt plötsligt cirka en liter Cola över all min packning.
Därefter ställdes kvällen karaoke in på grund av dåligt deltagande och tekniska problem. Sur och besviken beslutade jag mig för att åka hem igen. På tåget sitter en förkyld tonåring och sparkar i ryggen på mitt säte under hela resan. När jag är tillbaka i Motala regnar det.

Det var ingen rolig dag, och eftersom det var en lördag känns det extra tungt. Hade det varit en vanlig vardag med jobb och annat elände hade alla problem försvunnit in i all annan röra, men nu förstördes en ledig dag för mig.

Väl hemma var det bara att bädda ner sig och hoppas att nästa dag skulle bli bättre.

[tags]otur,stökig,lördag,ledig[/tags]