Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Open Horizons Nordic Summit 2010

Jag har tillbringat två fantastiska dagar på konferenshotellet Lökeberg. Jag deltog nämligen i Open Horizons Nordic Summit, en användarträff för oss som använder Novells produkter.

Lökeberg ligger mitt ute på landet så det fanns inga distraktioner som störde oss. Och maten var fantastisk och baren välfylld.

Dagarna var fyllda med genomgångar och egna labbar med de olika systemen. Ett som verkligen imponerade på mig var nästa generation av Novell Teaming, kodnamn Durango. Men ZENworks Application Virtualization imponerade även det stort.

Det blir en lite speciell stämning när man sammanför ett femtiotal nördar på ett och samma ställe. Det blir flera givande samtal och man får många nya insikter om hur man kan hantera sin IT-miljö. Nu fick jag veta saker om vårt e-postsystem som jag varit lyckligt ovetande om, men som är en allvarlig brist som måste åtgärdas snabbt. Så nästa veckas jobb är redan bokat.

Lökebergs konferenshotell

Lökebergs konferenshotell

Soluppgång över Lökeberg

Soluppgång över Lökeberg

Den godaste soppa jag ätit

Det här är den godaste soppa jag någonsin ätit

Baren

Lökeberg hade en välfylld bar med humana priser

Labb med ZENworks Asset Management

Jag labbar med ZENworks Asset Management

Fulltecknad dag

Dagarna var fulltecknade med aktiviteter

Så här implementerar man Asset Management

Så här implementerar man Asset Management, glasklart eller hur?

Tracy Smith, Product Manager, Novell Teaming

Tracy Smith, Product Manager för Novell Teaming, chillar innan han ger sitt Key Note tal

[tags]nordic summit,open-horizons,lökeberg,labb,zenworks,it,teaming,novell[/tags]