Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

På besök hos Kontor-X

Åkte till den stora staden Linköping idag för att besöka Kontor-X på deras IT-dagar.

Jobbmässigt var det en givande dag med en massa nyttig information, men kostmässigt var det en katastrofdag.

Till lunch bjöds det bland annat potatissallad. Knappast en bra kost för mig. Och eftersom jag har taskig moral och dålig självkontroll kom jag till den exceptionellt dåliga slutsatsen att eftersom dagen redan var förstörd kostmässigt gjorde det nog inget att jag tog en morotskaka till kaffet efter maten. Och av bara farten slank det ner en liten kexchoklad och en eller två After Eight.

Resultatet blev en sockerkick som hette duga. Jag gick på högvarv och tyckte allt säljarna sa till mig var briljant så jag blev översvallande positiv.
På vägen hem dundrade jag ut på motorvägen med radion på ful volym och mådde oförskämt bra. Jag mådde så bra att jag beslutade mig för att alla former av sockerdiet omedelbart var avslutade.

Men när jag svängde av motorvägen vid Mantorp kraschade jag från min sockerkick och all min energi ersattes med en pulserande huvudvärk. Grinigt beslutade jag mig för att aldrig mer äta choklad (hahaha).

[tags]kontor-x,it,potatissallad,kost,socker,choklad[/tags]