Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

På rea utan pengar

Jag och Charmaine besökte Ikano-huset i Linköping i helgen som gick. För någon som brukar besöka Kista Gallerian är det kanske inte så jätteimponerande men det slår i alla fall Östenssons här hemma i Vadstena när det gäller utbudet.

Det var dagen före lön för min del så plånboken vad tom. Och självklart vandrade vi rakt in i en rea där MQ sålde ut ett antal snygga kavajer av märket Bläck med 70% rabatt. Jag hittade en kavaj i min storlek som satt perfekt på mig. Och med den stora rabatten kostade den nästan ingenting. Tyvärr var ingenting vad jag hade i plånboken så jag fick avstå köpet.

Vinterkylan tar allt hårdare på mig. När graderna kryper ner mot minus fem eller lägre blir mina fingrar stumma och jag börjar få svårt att greppa saker. Och då är jag ändå inomhus i värmen. Våren med några ynka plusgrader kan inte komma snabbt nog.

[tags]lön, plånbok, ikano, kista, galleria, rea, mq, bläck, kavaj, kyla[/tags]