Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Regn, regn och mera regn

För ovanlighetens skull var jag tidigt uppe idag. Jag var tvungen att köra pappas bil till verkstaden för service. Så när jag vaknade var det becksvart ute och regnet öste ner. Gatlyktan utanför mitt fönster såg mer ut som ett duschhandtag då det enda som syntes var regnet som strilade ner runt lampan.

Då lokala verkstäder inte duger åt pappa var jag tvungen att köra in till Motala med bilen. Och efter att jag lämnat av bilen fick jag gå en halvtimma i regnet för att ta mig till bussen tillbaks till Vadstena. Inte nog med att det regnade, det var riktigt kallt också.

Och självklart öste regnet ner när jag gick av bussen i Vadstena och gick ner till jobbet.

Surt, kallt och eländigt skitväder.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 Kommentar

  1. Spindeln hävdar att han är helt oskyldig och ryckt ur sitt sammanhang 🙂