Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Return to sender?

I Aftonbladet kan man läsa om ett amerikanskt par som har gett upp hoppet om sitt adoptivbarn och vill återlämna det.

Själva hävdar de att de älskar sitt barn men inte klarar av honom längre beroende på hans psykiska problem. Men om de fött honom själva, hade de då kommit på samma tanke, att försöka återlämna honom.

Hittills har staten vägrat följa deras begäran med kommentaren, en förälder är en förälder oavsett var barnet kommer ifrån. Det låter sunt tycker jag.

[tags]Aftonbladet,barn,adoption,förälder[/tags]

2 Kommentarer

  1. Gnällspiken

    Anser du detta vara ett uttryck för dina egna åsikter? Att Kopiera ett inlägg direkt från Aftonbladet och bara ha en kort mening med 5 ord i slutet som egen åsikt? Detta är ett skitinlägg, egen åsikt my ass. Plagiat och visar brist på egen fantasi, med andra ord du stinker som författare.

  2. Kommentar av inläggsförfattaren

    Jan

    @Gnällspiken: Nej någon författare är jag inte och jag har aldrig hävdat att jag är det. Jag använder min blogg för att spy ut mina åsikter stora som små utan att bry mig det minsta om vad andra tycker. Det här är min lilla egotripp, så gott nytt år på dig gnällspiken.