Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Ring ring ring

Efter gårdagens systemarbeten har inte allt varit helt OK med vårt e-postsystem. Det har resulterat i ett envist ringande från mina kollegor runt om i organisationen.

Tidvis såg jag för mitt inre öga hur folk köade vid telefonen och pratade med varandra om vad de skulle göra under helgen. Men ingen brydde sig om att tala om för de andra att de precis talat med dataavdelningen och de var medvetna om problemet och jobbade på en lösning. Istället lyfte de var och en i tur och ordning telefonluren och slog mitt nummer.

En  kort period hade jag fantasier om att placera en bomb i varje skolas lärarrum som skulle smälla så fort någon slog mitt telefonnummer.

Men sedan tittade jag på undersidan på min telefon och där fanns det en liten knapp med texten “mute” som man kunde trycka in. Och som genom ett trollslag slutade min telefon att ringa.

[tags]telefon,ringa,problem,bomb,tystnad,kollegor[/tags]