Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Så har ytterligare ett år gått

Idag blev jag 39 år gammal. Jag kan inte påstår att det känns någon större skillnad mot gårdagen när jag bara var 38 år. Ska jag vara helt ärlig känns det bara bra att bli äldre. Jag lär mig mer för var dag jag lever, och jag blir bättre och bättre på att leva med mina misstag för dem fortsätter jag att göra hela tiden.

Dagen har annars varit rätt lugn. Jag åt nudlar till lunch för att få ett långt liv. Och var sedan på fika med tårta innan jag avslutade dagen med att fritera en massa minivårrullar. Jag hittade dem under gårdagens shopping i Linköping och klippte en kartong utan att tänka längre än att det är gott med vårrullar. Problemet är att paketet innehöll 900 gram vårrullar. Det är väl mycket att äta upp själv. Men jag friterade nästan alla men gav upp när jag hade ett berg med vårrullar på tallriken och inte fick plats med fler.

Jag åt tills jag inte orkade mer och det syntes knappast på tallriken. Gott var det, men jag måste nog planera mina inköp bättre i framtiden.

[tags]födelsedag,nudlar,vårrullar,fritera[/tags]