Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Så var det fredag igen

Det är lustigt hur fort arbetsveckorna går. Ena dagen är det måndag och sedan är det fredag. Dagarna där emellan blir bara en grå massa man passerar.

En annan konstig sak är att fredagarna känns som en kortare dag. Vilket inte alls är sant. Måndagen och fredagen är precis lika långa men upplevs helt annorlunda. Och på måndagar är det inte ovanligt att jag utnyttjar min möjlighet att flexa ut lite tidigare. Fast på fredagar har jag ofta saker kvar att göra som behöver avslutas innan helgen.
Så jag borde känna precis tvärt om. Mina måndagar är korta och utan stress medan mina fredagar ofta är långa arbetsdagar med en del stress.

Men ändå, vetskapen om att det kommer två lediga dagar på raken gör livet lättare och leva. Och arbetsdagen innan denna ledighet känns både kortare och enklare.

[tags]morgon,fredag,ledighet,måndagar[/tags]