Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Seg, segare, segast

Om det var tungt och segt att komma igång igår var det inget mot hur det var idag. Hela dagen har varit motig och långsam. Det kändes som dagen aldrig ville ta slut. Det blev inte bättre av att jag hade ont i mina ben som om jag hade träningsvärk, och så fick jag ont i halsen. Hoppas nu att jag slipper influensan.

En sak som blir väldigt tydlig en dag som denna är att många människor är lediga. Jag har jagat leverantörer men de flesta är lediga. Och jag blir avundsjuk, jag hade också gärna varit ledig några extra dagar till.

Jag har de senaste dagarna svurit över min viktuppgång de två senaste månaderna. Svullanden av julmat och julgodis har satt sina spår. Men jag har tagit mig i kragen och börjar med mina träningspass igen och jag har börjat tänka mer på vad jag stoppar i mig. Och som ett avskräckande exempel kan man tydligen använda Gerard Depardieu, en vikt på 154 kg är inte att leka med.

[tags]segt, träningsvärk, viktuppgång, svullande, träningspass, avskräckande[/tags]