Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Sick as a dog

Det här blev ingen trevlig dag. Den började med att en kollega var sjuk så planeringen behövde göras om. Sedan var det ett heldagsmöte med konsulter. På förmiddagen gick det bra, men när vi kom tillbaka från lunchen började jag må dåligt. Min mage svullnade upp så jag valde att lite diskret knäppa upp byxorna för att minska trycket på magen.

Sedan satt jag hela eftermiddagen och svalde ner löksoppan som varit förrätt på lunchen. Den bubblade upp i halsen eller så rapade jag upp den. Jag tog mig igenom mötet och sa sedan åt chefen att jag behövde gå hem.
Jag tog mig hem under allvarligt illamående.

Väl hemma lade jag mig på sängen. Det gick ungefär en minut så fick jag rusa till toaletten och spy upp maginnehållet. Därefter har jag fått diarré och går på toaletten en gång i halvtimmen och låter en äckligt gul vätska spruta ur mig. Jag försöker sippa i mig lite vätska då och då, men dricker jag för mycket går det bara fem minuter så får jag rusa till toan igen.

Det känns fasiken som om  det är syror som rinner ur mig och jag smörjer röven desperat med Idominsalva.

[tags]sjuk, diarré, mage[/tags]