Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Skyttegravsfötter

Det regnade på Sonisphere i Stockholm igår. Och det regnade inte lite heller. Periodvis vräkte regnet ner och förvandlade festivalområdet till en stor gyttjepöl. Och kallt som bara den var det.
Men skit i det. Jag fick uppleva en massa bra band.

Tyvärr tålde den elektriska utrustningen inte regnet så ljudet var dåligt på vissa ställen och min egna kamera begick harakiri och slocknade innan de riktigt stora banden gick på. Så jag har inte mycket bilder eller video att visa.

Men jag är helt nöjd. Jag har sett några av mina ungdomsidoler och vrålat med i Maidens låtar. Och när Maiden gick på scenen slutade det att regna.

Hemresan var något jobbig. När vi lämnade festivalområdet var hela området en enda stor gyttjepöl och skorna var förvandlade till stora bruna klumpar. Så på vägen ut samlade vi på oss en massa flaskor med vatten från SJ:s gratisutdelning för att kunna spola oss rena innan vi satte oss i bilen. Innan vi var framme vid bilen öppnade sig himlen och regnet vräkte ner. Så efter den promenaden och flaskorna med vatten var det inte så mycket gyttja kvar på fötterna. Men det var kallt att sitta i de blöta kläderna hela vägen hem.

Jag skalade av mig alla skitiga och blöta kläder innanför entrédörren och lät dem ligga där. Sedan tog jag en varm dusch. Mina fötter såg ut som svampar efter att ha varit blöta i över tolv timmar. Och så skönt det var att lägga sig i en torr varm säng.

Publikhav

Det var fler än jag som trotsade regnet

Mötley Crüe

Mötley Crüe brände av fyrverkerier

Lera

Leran på marken efter en dags regnande

[tags]sonisphere,regn,lera,kallt,vatten,Iron Maiden, Mötley Crüe[/tags]

1 Kommentar

  1. Härliga bilder du bjuder på 😉