Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Slut på semestern

Så har jag återvänt till jobbet efter några härliga semesterveckor.

Det var inte helt lätt att vakna på morgonen, det regnade och var mörkt. Och att ta sig till jobbet var inte så roligt i regnet. Och jag kunde snabbt konstatera att jag glömt en massa rutiner på jobbet, som hur man hanterar telefonen och en massa lösenord.
Men efter att timmarna tickade förbi insåg jag att dagen skulle ta slut och det kändes inte så farligt längre.

Och tänk att arbetsdagen tog slut så jag kunde gå hem och gå ut på en promenad och sedan laga mat. Och på kvällen blev jag inbjuden till en restauranginvigning på torsdag och då kändes det inte så tungt längre.

Jag är nog snart tillbaks till de vanliga rutinerna.

[tags]semester, arbetsdag, rutiner[/tags]