Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Slutet på ett år

Så på den sista dagen av detta år for jag iväg på en inköpsrunda och kom hem med både ny plånbok och en massa städmaterial. Det blev även två par nya byxor av bara farten.

Det är alltid roligt att bränna lite pengar men sista dagen av året leder alltid till lite återblickar. Och för min del har året varit fullt av riktigt tunga perioder. Mitt förhållande som jag satsat helhjärtat på gick åt helvete och med det stora delar av mitt liv. Kriminella element tog sig in i mitt liv på grund av detta vilket gjorde mitt liv än tyngre.
Min pappas hälsa blir bara sämre och sämre och det känns hopplöst att bara kunna stå bredvid och se på utan att kunna hjälpa honom på något sätt.
På jobbet har en massa projekt krånglat och i vissa fall misslyckats helt. Det är tungt och motigt för det dagliga arbetet känns allt mer som en tung uppförsbacke med en massa gammal teknik. Men samtidigt har jag världens bästa arbetskamrater som får varje dag på jobbet att vara rolig.

Jag gick ner i en depression och fick både medicinera och gå i terapi för att komma vidare med mitt liv.

Men så i slutet av året träffade jag en fantastisk kvinna som spred nytt ljus i mitt liv. Och nu avslutar jag året med en massa kärlek och framtidstro.

Så på något konstigt sätt blir slutet av året ändå fullt med lycka och framtidstro.

Gott Nytt År till er som läser denna text. Jag önskar att ni alla får ett fantastiskt nytt år med många glada stunder!

[tags]nyår, depression, framtidstro[/tags]