Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Snö

Så kom det då lite snö. Det blev inga större mängder här i Vadstena men det envisades att hålla på att falla större delen av dagen.

På kvällen körde jag hem pappas bil. Jag fick börja med att soppa av mängder med blötsnö från bilen. Sedan slirade jag iväg till garaget med bilen. Det kändes lite ovanligt med snökörning. Fast det var skönt att slippa höra dubbdäckens oljud när de rullar mot asfalten.

Det var inte bara jag som kände sig ovana i vinterväglaget. Enligt Aftonbladet blev det trafikkaos och olyckor lite överallt i landet beroende på vädret.

[tags]snö,oväder,Aftonbladet,bil,vinterdäck[/tags]

3 Kommentarer

 1. å ändå kör folk som dårar!!!

 2. Hej tänkte fråga dig en sak? hur får man fram sitt inlägg från bloggen på den sida du har? så att den syns som din gör? jag har användar namn och jag brukar pinga men mitt inlägg kommer inte fram som ditt? kram

 3. Kommentar av inläggsförfattaren

  Jan

  @Saadet
  Jag gissar att det är bloggportalen du tänker på?
  Du använder blogg.se så du kan bara pinga din blogg manuellt.

  Om du är rätt registrerad ska dina inlägg registreras då, det brukar gå fort på bloggportalens startsida så störst chans att se inlägget är under den geografiska plats du har angett för din blogg.

  Om du bloggar om en “het” artikel som många andra bloggar om kan ditt inlägg hamna på “De mest diskuterade nyheterna”. Då måste du först registrera din blogg på nyhetssajternas olika bloggpingar, titta runt på olika artiklar så hittar du till dem. Och så ska du registrera din blogg på http://www.twingly.com.

  Och sedan är det bara att blogga en massa så din blogg registreras som en aktiv blogg.

  Lycka till!