Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Snöstorm i Vadstena

Jag har ingen större koll på vad det är för väder ute för mina fönster är täckta på grund av en fasadrenovering. Så jag hör att det blåser men det är allt. Idag var en typisk dag där jag här vindar men det är först när jag kommer halvvägs ner i trappen som jag har ett fönster jag kan se ut genom.

Så idag var det bara att vända tillbaka till lägenheten och klä på mig mer när jag såg vädret. Inte nog med att det blåste, det snöade ymnigt också. Men jag passade även på att ta med mig kameran för att få lite vinterbilder.

Skänningegatan

Skänningegatan

Vid Rådhustorget

Kamp mot snön vid Rådhustorget

Krabbegatan

Parkerade bilar vid Krabbegatan

Stora torget

Stora torget

Översnöade varor

Översnöade varor på Storgatan

Storgatan

Storgatan

Lykta

En lykta utanför en butik

[tags]vadstena,snö[/tags]

1 Kommentar

  1. Bigno-Berra

    Om man fick välja att vara ute helt frivilligt så måste jag säga att det va ganska fint väder. perfekt första advent.