Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Söndag, sleepy söndag

På söndagar är jag verkligen inte speciellt aktiv. Dagen var inget undantag. Jag sov länge innan jag tog mig upp. Sedan blev det lunch tillsammans med mamma på resterna från gårdagens festligheter. Jag fick även hjälpa henne med några dataproblem innan jag bilade hem till Vadstena igen.

Senare på eftermiddagen blev det en sväng hem till pappa så han fick se bildspelet från Kinaresan. Han tyckte det var intressant men han saknade mer bilder från vardagslivet i Kina.

Resten av kvällen blev bara en massa slappande.

Rester från Kinakvällen

Rester från Kinakvällen

Mamma äter rester från Kinakvällen

Mamma äter rester från Kinakvällen

Mamma behövde lite hjälp med datorn så jag fick visa henne lite knep.

Mamma behövde lite hjälp med datorn så jag fick visa henne lite knep.

Pappa

Pappa

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,