Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Sonisphere

Det börjar närma sig nu. Artisterna börjar anlända till Stockholm och imorgon kommer jag. Är Stockholm redo för mig? 🙂

Och så fyller Bruce Dickinson år i morgon. Gubben blir 52 år och bloggaren Grimgoth vill att vi ska sjunga Happy Birthday för honom. Så det är väl bara att hänga på vid låt 12 som är ”Fear Of The Dark”.

Låtlistorna är ok. Jag hade gärna haft mer äldre låtar av Iron Maiden men jag inser att inte hela publiken är så gamla som jag och vill höra samma låtar som jag gillade i min ungdom.

Efter att ha läst både The Dirt och The Heroin diaries är jag lite imponerad att killarna i Mötley Crüe fortfarande kan turnera. Det borde finnas en gräns för hur mycket en mänsklig kropp kan klara när det gäller, låt oss säga, ett relativt osunt leverne.
Jag kommer i alla fall att skriva mig hes till ” Shout At The Devil”.

Jag får inte ha med mig min systemkamera. Så jag får försöka stå ut med hjälp av kompaktkamera och mobiltelefonens kamera. Så det gäller att komma ihåg att tömma mobilen från all musik för att ha gott om plats på minneskortet.

Undrar om jag kan hacka kameran och lägga till nya ljud till funktionerna? Tänk att slippa töntiga ljudeffekter när man trycker av en bild och i stället höra ett ljudligt ”Rock’n roll” eller ”Fuck you”. Det här skulle jag ha tänkt på lite tidigare.

Så imorgon smäller det, Sonisphere i Stora skuggan!

PS till mina reskamrater, vill ni komma levande hem imorgon kväll ska ni inte räkna med mig som chaufför på hemresan.

1 Kommentar

  1. Tack för länken och omnämnadet!
    Rock On!