Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Stega in i framtiden

Jag har funderat på att försöka skaffa en lite bättre livsstil. Nu tror jag inte att jag kan svänga om hela mitt liv och sluta äta och dricka gott, men jag kanske kan lägga till en god vana bland alla mina dåliga vanor.

Så idag skaffade jag en stegräknare. Jag har tänkt att börja promenera lite försiktigt. Fast det är lite avskräckande när jag läser att man bör gå 10.000 steg varje dag. Jag misstänker att jag knappt kommer upp i hälften en vanlig dag.
Jag tänkte börja med att gå som vanligt i två eller tre dagar för att få en uppfattning om hur många steg jag går. Och sedan öka varje vecka. Kanske lägga på tusen steg varje vecka tills jag har nått över det rekommenderade antal steg per dag. Sedan gäller det att hålla nivån uppe.

[tags]steg,räknare[/tags]