Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Stressig dag

Det var lite besvärligt på jobbet idag. Vår internetförbindelse slogs ut på morgonen. Så våra kommunikationsvägar in och ut dök samtidigt som hänvisningssystemet för telefonerna försvann.

Man är inte lite beroende av internet. Jag skulle skicka ut ett pressmeddelande om problemen och satte mig vid datorn för att slå upp faxnummer. Det gick självklart inte när internet var borta. Jag fick gå till en kollega som hade en telefonkatalog.

På eftermiddagen kom saker och ting igång igen. Lagom till att jag stämplade ut tidigt för att åka till Örebro.

Jag hade ett styrelsemöte med Kinaklubben i Örebro på kvällen så jag lånade pappas bil och gav mig ut på vägarna i lagom tid för pendeltrafiken att komma igång. Och jag kan inte annat än förvånas över hur illa en del kör bil. Jag hamnade bakom en galning med dragkärra som varje gång någon försökte köra om ökade farten till långt över hundra samtidigt som baklemmen hängde lös och såg ut att vara på väg att lossa vilken sekund som helst.

Hur som helst kom jag fram till Örebro och vandrade rakt in i en fotosession. Några uppklädda tjejer fotades precis när jag gick förbi. De var riktigt snygga.

Mötet gick bra. Snabbt och effektivt fick vi sommaren och höstens aktiviteter planerade. Och som avslutning fick jag hjälpa till att blåsa ballonger till en födelsedagsfest som skulle starta direkt efter vårt möte.

Jag tog mig hem till lilla Vadstena igen utan missöden. Men det regnade en hel del.

Fotografering i Örebro

Fotosession i Örebro vid Södra stationen

[tags]Kinaklubb,Örebro,resa,pendlare,Vadstena,regn,bil,möte[/tags]