Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Tack för den servicen Tele 2

Tele 2 har gjort tekniska förändringar på sitt mobila bredband som jag använder i min telefon. Så varje gång jag surfar med telefonen får jag erbjudande om att skaffa de nya inställningarna. Så igår klickade jag på länken för att få de ny inställningarna.

Så nu får jag sms från Tele 2 som säger att nya inställningar har skickats till min mobil och att jag ska följa instruktionerna i kommande sms.
Och sedan får jag tre andra sms med exakt samma text.

Men några instruktioner och nya inställningar får jag inte. Så nu sitter jag här med en telefon som envisas med att kräva nya inställningar när jag ska surfa.

Jag kanske ska surfa iväg till en annan teleoperatör och beställa nytt abonnemang.

[tags]mobil,telefon,inställningar,sms[/tags]