Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Tidig morgon

Det ska utföras en massa avloppsarbeten i mitt hus den här veckan så vi är förbjudna att använda vatten och avlopp mellan klockan sju och fyra på dagarna. Så idag gick jag upp extra tidigt för att kunna komma hemifrån innan arbetet påbörjas.

Halv sex på morgonen började mina väckarklockor ringa, och min automatiska kaffebryggare gå igång. Den kaffebryggaren är en gudagåva, nu vaknar jag varje morgon till nybryggt kaffe. Eller i alla fall varje morgon när jag har kommit ihåg att ladda bryggaren på kvällen innan.

Jag gick i all fall hemifrån strax före sju. Och eftersom det var så tidigt gick jag en promenad genom staden på vägen till jobbet. Det var i princip bara jag och några sopgubbar ute. De såg stressade ut.

Så nu sitter jag på jobbet nästan 40 minuter tidigare än vanligt. Vilket resulterar i en massa förvånade frågor om något har gått sönder. För om jag är så här tidig på jobbet måste det vara ett tekniskt problem som har tvingat hit mig.

Ok, det här fungerade en morgon, men nu har jag fyra hemska mornar kvar. Jag har inte en aning om hur jag ska orka med detta. Det slutar kanske med att jag gör min morgontoalett i omklädningsrummet på jobbet. Det är ju en nödlösning om jag inte orkar upp i tid på morgonen.

[tags]avloppsarbeten, vatten, morgon, kaffe, promenad, omklädningsrum[/tags]