Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Tjänsteresa till Stockholm

Det blev en tidig morgon för mig. Jag gick upp klockan halv fem för att hinna med bussen till Mjölby. Det var slitsamt och inte kändes det bättre när jag stod och väntade på bussen och den passerade mig på väg från bussgaraget till första hållplatsen, fem minuter efter att den borde ha avgått från första hållplatsen. Så vi kom iväg från Vadstena tio minuter försenade. Nu hade jag en rejäl marginal till tåget i Mjölby så jag behövde inte bli orolig.

I Stockholm åt vi lunch på en servering som heter 9Deli. De hade god mat och fullt med kunder. De är helt klart värda ett besök.

Dagen var givande även om man blir lite trött av att sitta i ett möte hela dagen.

[tags]tjänsteresa,stockholm,lunch,buss[/tags]