Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Trivsam helg

Jag for iväg till Stockholm på lördagen med Blåklintsbuss. En dagstur kostar 250 kronor tur och retur vilket är ett acceptabelt pris tycker jag.

Det blev en dag med besök i olika butiker. Jag besökte bland annat klädbutiken Ströms. Det var roligt att gå runt bland alla snygga kostymer. Men jag undrar om butiken verkligen går ihop sig med tanke på hur många personal som var utplacerade runt om i butiken och hela tiden frågade om man behövde hjälp. Det blev lite tjatigt i längden, men de var trevliga och svara glatt på mina frågor. Det slutade med att jag gick därifrån med en snygg fluga.

Det blev även ett besök på Grace Tea House för en god kopp grönt te och en månkaka. Ett besök där rekommenderas verkligen. Jag köpte även en liten termos att dricka te ur.

Innan hemresan träffade jag en helt fantastisk kvinna inne på Gallerian. Plötsligt finns det en liten ljuspunkt långt borta i den långa mörka tunnel med kaos och ångest som jag lever i för tillfället.

Söndagen blev lite mer stillsam med en sovmorgon, genomgång av en förenings årsredovisning och en datorleverans.
Men på kvällen gick jag till kyrkan och lyssnade på Akademikören från Linköping. Det var riktigt bra. Synd bara att kyrkan är så kylig när man sitter still en längre tid. Men jag njöt verkligen av uppträdet.

Nu känner jag mig redo att möta en ny vecka.

En skylt i observatorielunden

Någon hade satt upp ett flertal skyltar med ordet "Smile" runt om i observatorielunden

Månkaka och te

Månkaka och te i Grace Tea House

[tags]buss,stockholm,resa,butik,ströms,fluga,tehus,månkaka,gallerian,årsredovisning,kör[/tags]