Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Ur led är tiden

Igår gick jag och lade mig med de första vårkänslorna och vaknade upp i ett vinterlandskap. Det var halt och tråkigt att gå till jobbet. Och nu på kvällen visas två julavsnitt av Family Guy. Hade det här varit i början av december hade det varit perfekt julstämning nu. Men nu är jag bara trött på vintereländet. Jag vill ha vår med sol, värme och kvittrande fåglar.

På jobbet försöker jag hinna med allt. Nu ska jag försöka skriva en pedagogisk dokumentation för användningen av iPads till elektroniska handlingar åt kommunstyrelsen. Det går inget bra, jag är ingen bra pedagog. Men jag har fått ordning på min krånglande server och fixat med lite extra tjänster. Så den biten är jag bra på.

Hemma är det dags att städa igen. Men jag förnekar nog det i en eller två dagar. Det blir väl som sist att jag städar som en galning timmarna innan Charmaine kommer hit.

[tags]vinter, snö, jul, vår ,sol, värme, jobb, server, ipad, städning[/tags]