Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Utspottade tuggummi kan bli dyrt

Enligt Expressen funderar politikerna i Göteborg på att införa böter för nedskräpning. Det är inte dumt alls enligt mig. Jag har jobbat med renhållning i stadens parker och torg och flera personer jag stötte på då behövde en rejäl bot för att fatta att det inte är ok att tömma ut sin skit där andra ska vistas.

Sedan finns det självklart nivåer på nedskräpning från ungar som slänger glasspapperet precis där de står till turister från ett land söder om oss som hoppade ut från sina husbilar, drog ner byxorna satte sig på huk och sket mitt i ett grönområde mitt i staden.

http://www.gt.se/nyheter/1.1542645/snart-kan-det-blir-boter-for-utspottade-tuggummi

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,