Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Vad händer med vädret?

Jag vaknade i morse och tittade ut genom fönstret. Det snöade! Och inte nog med att det snöade, det snöade på diagonalen för det stormade för full samtidigt. Och samtidigt som jag stod och tittade på de fotgängare som kämpade sig fram dubbelvikta mot vind och snö blinkade det till.
– Inte blixtrar det, hann jag tänka innan åskan mullrade för fullt.

Så där stod jag chockade och stirrade ut på blixtar, dunder, snör och storm. Jag ville bara krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet. Men under tiden jag åt min frukost slutade det att snöa, åska och blixtra. Det enda som var kvar var vinden. Den höll i sig under dagen och följde mig hem på kvällen när jag gick hem från jobbet.

Ok för konstigt vårväder, men snöstorm och åska samtidigt, är det verkligen enligt spelreglerna?

[tags]väder,vind,snö,åska[/tags]