Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Väderstad Centralkrog

Lilla Väderstad på östgötaslätten har fått en riktigt fin restaurang. Jag har varit där och provat maten. Det var riktigt gott och restaurangen var en trevlig upplevelse.

Jag provade en varmrätt, pannbiff med lök, och avstod buffén. Det var på sätt tur för mitt sällskap blev placerade på övervåningen och buffén fanns på nedre våningen.

Maten smakade mycket bra och serverades snyggt. Jag beställde vatten till maten och den serverades en en snygg designad flaska med restaurangens logotyp på etsad i glaset, snyggt och stilrent.

Hela restaurangen ger ett fräscht intryck och ägarna har lagt mycket arbete på att göra en snygg renovering/ombyggnad.

www.centralkrogen.se

Den något diskreta entrén till Väderstad Centralkrog

Den något diskreta entrén till Väderstad Centralkrog

1 Kommentar

  1. Lasse Blume

    Av en ren händelse passerade vi, dvs min fru Karin och jag, Väderstad och beslutade oss för att ge Centralkrogen en chans. På menyn stod bl.a. stekt strömming och raggmunk. Jag valde strömmingen och Karin raggmunken. Strömmingen var helt perfekt, likaså raggmunken (vilken för övrigt serverades med rårörda lingon!). Bra service var det också.
    I samband med en biltur besökte vi krogen ännu en gång. Kall inkokt lax, perfekt, samt rälsallad med rikligt med handskalade räkor. Ingen dressing här inte, bara lite lime….., underbart.
    Vill på detta sätt rekommendera denna lilla pärla på Östgötaslätten. Den är väl värd en liten omväg för jäktade E4-bilister.
    Lasse