Amatörfotograf med förkärlek till äldre objektiv

Swedish Archive

Var är sommaren?

Det har inte varit mycket till sommar i år. Jag fryser när jag går till jobbet på morgonen och jag är glad om det är uppehåll så jag slipper att bli blöt.

Jag är ensam på avdelningen nu och samtidigt är det låg bemanning på de andra enheterna så helt plötsligt sitter jag och förklarar för människor att visserligen jobbar jag med datorer och visst har de läst ett felaktigt datum i evenemangskalendern via sin dator, men där är faktiskt inte vi på IT som underhåller evenemangskalendern. Och visst är det för jäkligt att kommunens organisation inte följer samma logik som du tycker är logiskt, och än jäkligare är det att turistbyrån öppnar två timmar senare än IT-support, men i gengäld har de öppet två timmar senare på kvällen så du kan ringa och gnälla ända fram till din kvällsmat.

Det är den första juli idag. Så nu visar månadsöversikten i min arbetskalender att jag ska ha semester. Det står så långt nere i högra hörnet på kalendern. Fyra veckor kvar…

[tags]telefon, support, evenemangskalender, semester[/tags]

2 Kommentarer

  1. Sommaren kommer på fredag eftermiddag (håller jag väldigt mycket mina tummar för), för då börjar min semester! 🙂

  2. Kommentar av inläggsförfattaren

    Jan

    Janne: Jag hoppas du har rätt, för nu är jag trött på det här eländiga vädret.